CUP REVOLUTION LETÉTI DÍJAS HIBRID RENDSZER

A vendégek visszajelzései alapján 2024-ben újabb üzemeltetési módod vezettünk be a Cup Revolution Nyílt rendszerébe: a “Letéti Díjas Hibrid rendszert”.

* A Cupler pánt merch termék, nem része a Nyílt rendszernek.

Hogyan működik a rendszer?

A Hibrid rendszert választó partnereknél:

  • a Nyílt rendszerben működő (lásd: Cup Revolution Nyílt rendszer) RevoCup vagy Cupler általános tokenre (fizikai vagy digitális), illetve az általános token RevoCup-ra vagy Cupler-re cserélhető (attól függően, hogy az adott egység RevoCup és/vagy Cupler elfogadóhely).

  • a partnerek által meghatározott termékek (italok) a vendégek által megfizetett használati díj és letéti díj ellenében RevoCup-ban vagy Cupler-ben kerülnek értékesítésre (amennyiben a vendég nem rendelkezik RevoCup-pal, Cupler-rel vagy általános tokennel).

  • az adott vendéglátóegységben megvásárolt RevoCup vagy Cupler (visszaváltáskor a vendéglátóegység esetén záróráig, rendezvényeken a rendezvény végéig) a vásárlást igazoló bizonylat felmutatásával a letéti díj összege kerül visszafizetésre.

Használati - és letéti díj

A használati díj a partner által meghatározott összegű díj, amely többek között a vásárlási- és visszafizetési tranzakciók banki- és kártyatársasági jutalékait, valamint a visszaváltó pontok üzemeltetési költségeit fedezi.

A letéti díj a RevoCup-ok és Cupler-ek megvásárlásakor fizetendő díj, amely a vásárláskor kapott “Bevételi bizonylat” felmutatásával vendéglátóhelyek esetén a vásárlás napján záróráig/ rendezvények esetén a rendezvény időtartama alatt a visszaváltó pont(ok)on a vendég részére visszatérítendő.

Hogyan juthatsz RevoCup-hoz vagy Cupler-hez a Nyílt rendszerben?


Egyszeri pohárdíj kifizetésével


Fizikai vagy digitális token beváltásával


Használt, sérülésmentes pohár cseréjével tisztára